Вижте всички теории за края на света!

Гласувайте за статията

Съществуват пет теории, според които краят на човешкото общество ще настъпи през декември 2012 година

Няколко са теориите за край на съществуването на планетата Земя. Да вярваме в тяхната достоверност или не е лично наш избор. Ето кои са те:

Според всички теории краят на света ще настъпи през 2012 година

1. Планетата Нибиру доближава Земята – Спред теорията, Нибиру е неизвестна планета от Слънчевата система, която се движи по елиптична орбита около Слънцето и около друга звезда. Поради силно елипсовидната си орбита, тя преминава близо до Земята на всеки 3600 години. Един от авторите, споменаващ Нибиру в теориите си за края на Света, е Александър Филатов, според когото, Нибиру ще премине близо до Земята над някой от полюсите. Това ще предизвика разтапяне на ледовете и всемирен потоп.
2. Започва Третата Световна война – според Нострадамус през 2012г. ще избухне Третата Световна война, която ще сложи край на Човечеството.
От сляпо обожаван до отричан и обявяван за шарлатанин, Нострадамус има голямо влияние над хората, дори четири века след смъртта си. Най-често, потвържденията на събития, предсказани от пророка, се разкриват в последствие.
3. Магнитните полюси на Земята се променят, в следствие на Слънчева магнитна буря – Слънцето изригва и мощен слънчев вятър помита Земята. Всички електронни мрежи и инсталации биват унищожени. Изведнъж, човечеството е върнато векове назад в развитието си.
4. Големият андронен колайдер заработва – Учените успяват да подкарат колайдера и пресъздавайки Големия Взрив, създават черна дупка, която поглъща Земята, Слънцето и всичко останало.
5. Астероид се блъска в Земята – Последните изследвания на учените, посочват тази теория като най-достоверна за изчезването на динозаврите.
Ако голям астероид удари Земята, той наистина ще унищожи 90% от живите организми на планетата ни. Засега няма потвърдени данни за такава заплаха през 2012 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Вижте всички теории за края на света!”

 1. КРАЯТ НА СВЕТА ИДВА ВСЕКИ ДЕН…ЗА НЯКОИ,ДРУГИТЕ ГО ОЧАКВАТ,ВТОРИТЕ СМЕ ПО-ЗЛЕ.

  Reply to this comment
 2. Vasil

  юли 16. 2012

  Забравихте теорията за извънземно нападение, земетресенията и календара на маите, но както и да е. Бъдещето ще покаже.

  Reply to this comment
 3. Valentina Cholakova

  авг. 14. 2012

  Стига глупости! Престанете да плашите хората!

  Reply to this comment

Добавете коментар