Вижте вилата, в която отмарят Рачков и новата му в Италия (Халваджиян изхвърлиха Мария Игнатова от приятелските си почивки)

Рачков заведе новата си на почивка с клана Халваджиян

Голямата компания на Гала, Маги Халваджиян и Димитър Рачков отмаря в италианската провинция Тоскана като почти всяка година, въпреки че част от ВИП-овете в нея пазят в тайна пребиваването си. Сред тях обаче не е водещата на „На кафе“, нито гаджето й Стефан, които непрекъснато показват вкусните италиански манджи и красиви гледки от тесните улички. Не по-малко активна е снахата на М.Халваджиян Алекс, която е заедно с мъжа си Бебо и двете си деца.

Снимки: Инстаграм

Кремена Халваджиян призна, че заради „Маскираният певец“ в последните две години не могла да си вземе лятна отпуска, но сега също е сред отдъхващите. „Сега си взехме малко почивка и цялото семейство сме в Италия. Това ни е втори роден дом, не бяхме ходили от две години и ни липсваше“, обясни стилистката.

Преди години постоянно присъствие в Тоскана регистрираше и Мария Игнатова като придружител на Димитър Рачков, който обаче това лято заведе на Ботуша актуалното си гадже Анита. Двамата са за втори път в Италия през лятото, защото вече бяха в Рим за празника на българското кино. Влюбените гледат синовете на бившата жена на комика Христина, която снима във Филипините „Сървайвър“ заедно с мъжа си и водещия на предаването Владо Карамазов, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.