Вижте Алла Пугачова без фотошоп (Ексклузивни снимки на певицата)

Гласувайте за статията

Никакви пластични корекции и фотошоп не могат да скрият истинската възраст на примадоната

Алла Пугачова, една от най-талантливите руски поп изпълнителки, не е била на голяма сцена от няколко години. 71-годишната легендарна певица обича да прекарва времето си със съпруга си Максим Галкин и децата. Седемгодишните Лиза и Хари станаха първокласници тази година, звездните родители бяха плътно до тях  и ги подкрепиха в този трогателен за тях момент.

Скоро на фен страницата на примадоната бе публикувана нейна снимка в едър план. На фотото Алла Пугачова е снимана с перука и се вижда отблизо лицето й. На което личат всичките бръчки на 71-годишната прима и всички несъвършенства на кожата й. Нито пластичните корекции, нито тежкият грим могат да скрият как всъщност изглежда в действителност Алла Борисовна.

Нито пластичните корекции, нито фотошопа могат да скрият истинската възраст на примадоната
Снимка: Инстаграм

Преди последното фото пък се появи кадър в Инстаграм на певицата как тя учи седемгодишния си син да свири на пиано под нейно ръководство. Алла е по къса домашна рокля, която вади на показ стройните й крака. Но няма как да не забележим, че кожата им е отпусната и не са като на младо момиче, въпреки младежкото облекло на възрастната дама.

Алла Борисовна има стройни крака, но с отпусната кожа
Снимка: Инстаграм

Феновете на голямата руска звезда обаче я подкрепят и пишат: „Каква красива жена като ангел!”, „Алла Борисовна,  вие сте щастлива. Затова живейте дълго. Обичаме те. „, предават от stars.clutch.net.ua.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар