Видът на Елизабет Втора притесни британците (ФОТО)

Видът на Елизабет Втора притесни британците (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

През 2004 тя претърпя операция на коляното

Видът на дългогодишния монарх Елизабет Втора притесни британците, според които очевидно се е появил някакъв здравословен проблем.

Във вторник Нейно Височество е присъствала на църковна служба в Уестминстърското абатство в Лондон. Това, което е направило впечатление на обществото е фактът, че кралицата е използвала бастун.

Елизабет Втора

През 2004 тя претърпя операция на коляното

95-годишният британски монарх излязла от колата, в която пътувала с дъщеря си принцеса Ан, държейки черен бастун. Това е рядка гледка за монарха-рекордьор, отбелязва АФП, цитирана от DarikNews.

За последен път тя е била снимана с бастун, след като претърпя операция на коляното през 2004 г. От канцеларията ѝ не разкриват каква е причината, поради която е използвала помощното средство за ходене във вторник. Дали ще направят коментар по темата, само времето ще покаже.

Кралица Елизабет Втора е най-дългогодишният британски монарх. Като цяло тя се радва на добро здраве в напреднала възраст. Последното ѝ известно заболяване е през 2013 година. Тогава заради стомашни проблеми се е наложило британският монарх да бъде хоспитализирана, но за кратко.

Припомняме, че съпругът ѝ – принц Филип почина на 9 април на 99-годишна възраст. Той си отиде от този свят само няколко седмици преди 100-я си рожден ден и след период на боледуване, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар