Вивиан на Брад и Анджелина расте истинска красавица (Нови снимки на актьорската наследница)

Гласувайте за статията

Вивиан на Брад и Анджелина расте истинска красавица

Вивиан Джоли — Пит расте истинска красавица. Дъщерята на Брад и Анджелина от ден на ден все повече заприличва на майка си и се превръща в пълно нейно копие. Момиченцето, което изгря в кинохита „Господарката на злото“, вече е забелязано от продуценти и дизайнери. И става същата звезда като майка си.

Въпреки че Брад Пит не е много съгласен децата му да се превръщат в холивудски звезди, славата буквално следва близнаците Вивиан и Нокс от раждането им, както и третото дете на двойката — Шайло.

Вивиан дори игра едва на 5 години с майка си в първия си филм, а след това Анджелина искаше отново да работи с нея и в продължението на хита на Дисни. Брад обаче твърдо се възпротиви, но въпреки това интересът на пресата към младата актриса не спира.

Днес папараците отбелязват, че дъщерята на двете звезди все повече заприличва на красивата си майка, пише popara.mk. Майка и дъщеря преди дни бяха забелязани да пазаруват заедно, а приликата между двете е поразителна.

Единственото, което отличава едната от другата, е фактът, че Вивиан, подобно на брат си Нокс е наследила русата коса на баща си.

В последно време холивудската звезда може да бъде видяна доста често в компанията на децата си. Някои дни тя е на разходка с цялата тайфа, а в други — само с по-големите — Мадокс, Пакс и Захара. Въпросният ден обаче разходката е била само по женски и Анджи се е забавлявала в компанията на биологичната си дъщеря. А фотографите отбелязват, че Вивиан расте красавица също като майка си.

Вивиан на Брад и Анджелина копие на майка си сн. You Tube

Вивиан на Брад и Анджелина копие на майка си сн. You Tube

Засега не е ясно, дали едно от златните деца на Холивуд ще поеме по стъпките на родителите си, но малката определено има талант. А желаещите да работят с нея след дебюта й в „Господарката на злото“ не са никак малко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар