Вивиан на Анджелина Джоли я настигна на височина (Вижте колко порасна близначката – Снимки)

Гласувайте за статията

Звездната дъщеря даде заявка да се превърне в по-голяма красавица от мама

Видяхме публично дъщерята  на Анджелина Джоли само преди пет месеца, когато пак бе с мама на шопинг. Това се случи малко след нова година, а сега отново двете красавици бяха снимани от папараците докато пазаруват.

45-годишната холивудска звезда бе в компанията на 12-годишната близначка Вивиан. От снимките се вижда, че звездната щерка е пораснала много в последните месеци. Настигнала е на ръст майка си, наляла се е в краката и е започнала да се облича доста по-женствено.

Малката се е превърнала в истинска госпожица като избра широки шорти, които приличат на пола-панталон, в комбинация с бяла тениска с принтирани отпред цветя. А косата на тийнейджърката е стегната в малка конска  опашка, досущ като на по-голямата й сестра Шайло. Някои твърдят, че двете много ди приличат и понякога можеш да ги сбъркаш.

Снимки: Инстаграм

Бившата  съпруга на Брад Пит, която преживя трудни времена по време на развода пък бе заложил на стил и класика в облеклото си. Джоли бе облечена в дълга черна рокля почти до земята, която подчерта елегантната й фигура и тънката й талия. Актрисата бе допълнила визията си с любимите си бежови чехли и бе сложила златни обеци. Звездата бе оставила косата си  да пада свободно по раменете й, но не забрави да си сложи  черната защитна маска.

Свидетели разкриват, че докато пазарували с Вивиан майка и дъщеря водили мил разговор, а в един момент Анджи с нежност хванала ръката на дъщеря си.

Снимка: Инстаграм

„Хванати  за ръце, колко сладко!“ Щастливи“, коментират снимките им в социалната мрежа, предават от cosmo.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар