Вивиан на Анджелина Джоли – пълно нейно копие (Вижте порасналата хубавица навръх Нова година – Снимки)

Гласувайте за статията

Близначката все повече започва да се превръща в копие на известната си майка

12-годишната дъщеря на Анджелина Джоли за първи път бе забелязана сама, а не  в компанията на известната си майка в първите часове на 2021.

Очевидно след Нова година тийнейджърката се е почувствала голяма и пораснала.

Папараците заснеха Вивиан, придружена само от охраната си на изхода на небезизвестната верига кафенета Starbucks с чаша кафе в ръка. Очарователната девойка бе избрала тийнейджърско облекло. Състоящо се от къси панталонки за сърфисти, бял суичър и удобни черни маратонки както и задължителната защитна маска. Само двете закачливи опашки издаваха, че момчето все още е дете, предават от elle.ru.

Вивиан за първи път сама на разходка в първите часове на новата година
Снимки: Инстаграм

Новите снимките на порасналата щерка на Анджелина Джоли светкавично обиколиха мрежата. Феновете на семейството забелязаха, че наследничката им се е източила на височина и започва да прилича на майка си.

Въпреки, че лицето й е скрито от маската се вижда, че Вивиан расте като копие на Джоли, а тъничките й крака са досущ като тези на холивудската звезда.

Някои обаче смятат, че тийнейджърката е прекалено слабичка за възрастта си , а в очите й се чете някаква тъга. Дали не се  храни достатъчно или пък тежкия развод на родителите й й се отразява зле не става ясно. Но последователите на Анжелина Джоли са категорични, че най-очарователното от шестте й деца е одрало кожата на известната актриса.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар