Вивиан на Анджелина Джоли й одра кожата (Снимки на порасналата красавица)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Анджелина Джоли е копие на майка си, Вивиан и актрисата поразиха с приликата си

Анджелина Джоли бе засечена на разходка с дъщеря си Вивиан. Макар в последно време актрисата да хвърля цялата си страст в бракоразводното си дело с Брад Пит продължава да демонстрира пред целия свят, че не се притеснява от изхода на процеса и е грижовна майка.

Някои смятат, че в дадения момент за нея е много важно да изглежда като примерна майка, така, че да накара съдиите да отсъдят в нейна полза.

Снимки: elle.ru

Вчера холивудската звезда попадна на фотообективите на папараците по време на разходка с Вивиан в Лос Анджелис. Преди това красавицата взе 10 годишната си щерка от тренировка по карате и двете се разходиха по улиците на града, оредават от elle.ru.

Снимки: elle.ru

Джоли бе избрала облекло неглиже в черни нюанси. А дъщеря й се появи с тренировъчни панталони и тениска. Това, което най вече впечатли случайните минувачи бе поразяващата прилика между мама и дете. От година на година, категорични са те Вивиан все повече започва да наподобява красивата си родителка.

Явно от нея е наследила чертите на лицето си и косата. А и явно има намерение да продължи по пътя на Джоли и да стане актриса. Звездната дъщеря  вече направи първите си стъпки в киното с ролята си на принцеса Аврора във филма „Господарката на злото”.

Е, няма как да отречем, че 10 годишното момиченце носи и от чертите на прочутия си татко Брад Пит и не на последно място е наследила и големия му талант.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар