Вживя се! Черната Златка се има за гранддама откакто не е с Миро (Вижте я как се дуе)

Вживя се! Черната Златка се има за гранддама откакто не е с Миро (Вижте я как се дуе)
5 (100%) 1 vote

Черната Златка си е повярвала, че истинска хайлайф дама, а не обикновена плеймейтка

Черната Златка се е надула до безобразие и се мисли за повече от другите

Черната Златка сериозно се е взела за гранддама. Плеймейтката демонстрира неоправдано високо самочувствие в „Черешката на тортата“, а зрителите не скриха раздразнението си от претенциите й. „Тази какво се държи, все едно е някакъв велик хайлайф. Всички знаем как проби – с голи снимки и фактът, че разведе Миро“, недоумяват зрителите.

Очевидно обаче самата тя е забравила тези факти и е вирнала нос до небесата.

Бургазлийката вече се изживява като гранддама, поошлайфала е маниера и дава мъдри съвети с тон на ментор. Със същия всезнаещ тон, Златка даваше акъл на близначките Алекс и Влади в „Черешката на тортата“, седнала на трапезата в дома им.

Плеймейтката гледаше отвисоко и раздаваше умни мисли, като посъветва момичетата да не си правят татуировки, щом смятат, че ще им омръзнат. „Аз имам 17 и никога не са ми омръзнали”, обясни Димитрова, цитира „Таблоид“.

Черната ЗлаткаПреди да опита гозбите пък, Златка с пренебрежение обясни, че не може да си представи как двете сестри може да готвят. Силиконката до такава степен си вярва, че е фигура в светския живот, че изревнува когато гостите на масата споменаха половинката й Миро.

„Стига с тоя Миро, сега аз съм тук. Ако искате, следващия път поканете вместо мен, него”, тросна се обидената Златка. Според мълвата, бившата еротична моделка е разделена с мъжа си и всякакви въпроси, свързани с него, я изкарват от равновесие. От месец и половина Черната Златка живее в родния си Бургас, далеч от благоверния си. Не е ясно каква е причината за семейната кавга, но най-вероятно става дума за „несходство в характерите”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар