Веско Маринов се глези с нова вила в 5-звезден комплекс (Снимки от луксозното му убежище)

Веско Маринов се глези с нова вила в 5-звезден комплекс (Снимки от луксозното му убежище)
2 (40%) 1 vote

Трубадурът от Полски Тръмбеш се усамоти в луксозна вила в комплекса „Пирин Голф”

Стана ясно къде Веско Маринов се сдоби с тайно убежище. В национален ефир той призна, че с новата си изгора са се усамотили в луксозна горска вила.

Изпълнителят на „Горчиво вино” живее там постоянно след началото на пандемията. Певецът често прави разходки из затворения комплекс, но понякога отскача  до близкия град Разлог когато се наложи да пазарува.

Изданието  „Струма.бг” пише, че фолк звездата е купил въпросния имот, а не е наел вилата за временно ползване. Още преди месеци се чу, че мениджърът на Маринов преговаря за закупуване на планинската къща.

В истинско райско кътче в планината се крие трубадурът от Полски Трамбеш
Снимка: ПИК

Комшии на фолкаджията разказват, че в началото се вясвал рядко, но от миналата година постоянно живее там. По време на празниците и през уикендите чест гост в новата вила била дъщеря му Йоана. Която пристигала със зет му и внучетата  – близнаци.

Луксозната планиска вила на певеца в комплекса „Пирин Голф”
Снимки: ПИК

Според хора, които живеят в 5 звездния комплекс Веско Маринов бил много любезен и учтив съсед. Който винаги поздравява когато срещне някой и не се прави на звезда. А мястото се отличава с чист въздух  и е отлично за изолация, особено по време на пандемия.

В края на 2019 година в същия този баровски комплекс сватба вдигна дъщерята на трубадура. Йоана мина пред олтара за втори път, а ритуалът по  гражданския брак се състоял на едно от игрищата по голф, специално украсено с арка от живи цветя, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар