Веселка от Фермата стартира бизнес с печалбата (Вижте в какво инвестира парите от шоуто)

Веселка от Фермата стартира бизнес с печалбата (Вижте в какво инвестира парите от шоуто)
4 (80%) 1 vote

Веселка от Фермата иска да подобри живота си с печалбата

Първата жена победителката в предаването „Фермата“ Веселка вече е вложила печалбата си, за да постигне най-голямата си мечта – да притежава собствена ферма за коне!

23-годишната майка на 3 деца от с. Борима вече притежава конюшня и хубави, здрави чифтокопитни, които обгрижва и с които смята да развива собствен бизнес. Още с влизането си във формата Веси, която цял живот е била конярка и е живяла в бедни условия, сподели, че най-голямата й мечта е да има свой собствен дом и да стартира бизнес с дърводобив.

Веселка от Фермата

Снимка: Фейсбук

Конете пък са най-голямата й любов, която също иска да развива. „Част от парите може би ще оползотворя в подобряване на къщата ми. Ще се опитам с помощни насоки да стартирам някакъв бизнес. Не съм решила със сигурност в каква сфера, но първоначално мислих да е свързано с това, с което се занимавам – дърводобив и с коне“, сподели след финала победителката.

За да развие своя бизнес нюх, на помощ идва и нейният доскорошен противник от отбора на чорбаджиите Димитър Калайджиев. В началото на предаването бизнесменът от Благоевград обеща на Веси да й помогне за стартирането на бизнеса й, като й даде ценни съвети и насоки как да се развива.

Няколко месеца по-късно Калайджиев посети Веси, за да й помогне с конете, да гостува на семейството й в с. Борима и обменят опит относно новата ферма на победителката. Двамата се снимаха за спомен, пише Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар