Веселин Плачков вдигна щуро парти за бебето (Вижте първата му снимка с момиченцето)

Веселин Плачков вдигна щуро парти за бебето (Вижте първата му снимка с момиченцето)
5 (100%) 2 votes

Веселин Плачков с щуро парти за новороденото, БИГ Брадър уважи раждането на дъщеричката му, която проплака вчера

Веселин Плачков, който вчера отново стана татко на малка дъщеричка бе изненадан от Големия брат с щуро среднощно парти по случай раждането на бебето.

Снимка: ПИК

Както преди ден писахме актьорът напусна Къщата за да бъде до своята половинка. Която даде живот на момиченце. Малката принцеса ще се нарича с хубавото име Екатерина, похвали се майката в социалната мрежа часове след като роди.

И докато  съквартирантите се занимаваха с украсата за купона гордият татко сподели първите си впечатления от  срещата си с малката Катя и нейната майка в изповедалнята.

Снимка: Фейсбук

Актьорът видимо много развълнуван разказа как е стоял в един коридор и чакането му се сторило много дълго. Накрая извели Мариана, която била много добре. Плачков признава, че този момент за него е уникален и е много съкровен.

Щастливата Мариана Попова зарадва почитателите с първа снимка на момиченцето си и неговия татко. Веселин Плачков е гушнал малкото си съкровище . С което умили социалната мрежа.

Гордият родител още сподели, че за него Марияна е героиня. Тя се решила да забременее въпреки, че бременността й протича много тежко. Но поставя семейството на първо място, за което Плачков изказа благодарности на своята половинка.

Актьорът, който достойно се представя във ВИП Брадър призна емоционално, че това да си баща е голяма отговорност, но и огромна любов, предават от електронното изданиие pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар