Весела Топузакова спретна чудно парти за ЧРД на малкия Вико (Вижте ВИП гостите)

Гласувайте за статията

Вчера синът на Весела Топузакова и Топчо стана на три години.

Виктор на Весела Топузакова и Елин вече е пораснало момче. Той със сигурност ще запомни вчерашния ден като най-приказния в живота му. Мама и тате се бяха постарали да му спретнат чуден рожден ден с много приятели и забавления. Партито се проведе не в семейния дом, а в специално нает за целта детски парти център.

На забавата са присъствали много семейни приятели на Весела Топузакова и Топчо с техните деца. Сред ВИП гостите са били и Емилия и синът й Ивана. Именно певицата поздрави публично родителите на рожденика Виктор и пожела на родители му един ден да се гордеят с него. Станала наскоро майка за втори път, изпълнителката на „Калифорния“с охота приела поканата на партито, въпреки натоварения си график.

Двете с футболната съпруга от години са си много близки приятелки, както и децата им. Емилия публикува снимка на Ванчо и Вико, едвам успяла да ги отдели от щурите игри за момент. Докато рожденика и другите хлапета се забавлявали на воля, родителите също се почерпили за здравето на вече тригодишния си на Елин и Весела Топузакова.

Щастливата майка отново блесна с елегантна визия, включваща бяла рокля с черни флорални елементи. Но със сигурност най-много я красеше усмивката на сина й, докато тримата с Топчо позираха за снимка с бутиковата торта, от която се подаваше захарна ръка с пет пръста. Освен това сладко лакомство, родителите на рожденика бяха подготвили още много изкушения за малките си гости.

Весела Топузакова с любимите си мъже

Весела Топузакова с любимите си мъже

Те имаха възможност да се забавляват с различни игри, да нарисуват лицата си и да похапнат сладко-сладко под зорките погледи на родителите си, които също се вдетениха покрай тях. Без съмнение Весела Топузакова стои в основата на цялостната организация и е останала доволна от щастието, изписано на лицето на нейния Виктор.

Иван с рожденика Виктор

Иван с рожденика Виктор

Иван на Емилия вече е голямо момче

Иван на Емилия вече е голямо момче

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар