Весела Топузакова проговори: Нямам анорексия, а други проблеми! (Какво мъчи красавицата?)

Гласувайте за статията

Весела Топузакова категорично отрече появилите се наскоро слухове, че е болна от анорексия.

Брутално слабата в последно време Весела Топузакова породи основателни съмнение, че е поредната, попаднала в клопката на анорексията. Предишната красавица се превърна в жив скелет, но по нищо не личеше, че смята, че има проблем. В свое откровено интервю тя проговори за здравословното си състояние и отхвърли твърденията, че е анорексичка, наричайки ги „измишльотина“.

Весела Топузакова призна за моменти, в които наистина е била по-слаба от нормалното, но те били за кратко и не могат да се нарекат болестно състояние в никакъв случай. Докато футболната съпруга отхвърли съмненията около слабостта и здравето си, тя открехна вратата към друг труден аспект от личния си живот, в който вероятно се корени причината за моментните й отслабвания.

Жената на Елин Топузаков призна, че съвсем наскоро двамата са преживели криза в брака си. Тя не спомена от какви фактори е бил породен, но явно не е изчистен докрай, защото не скри надеждите си вече да е отминал и всичко да бъде както преди. Много вероятно е именно любовните терзания да са отключили физическата слабост на Весела Топузакова, пише pik.bg.

Също така, това не е първият труден период в живота на красавицата. Тя прави спонтанен аборт само няколко седмици преди сватбата си с Елин, а днес таи надежди Господ отново да я дари с дете и то да бъде момиченце. Семейството има един син на име Виктор.

Весела Топузакова разкри мъката си

Весела Топузакова разкри мъката си

Футболната съпруга също така призна, че с мъжа й са адски различни. Той трудно ще покаже слабост, докато тя често е доста ранима. Връзката им е минала през доста трудности, докато стане стабилна и прерасне в семейство. Много пъти са се събирали и разделяли. Весела Топузакова разкри, че преди години е била на косъм да сложи край на отношенията им, но Елин е успял да си я върне и до днес не спира да я обича истински, въпреки че често проблемите им излизат на преден план.

Животът й с Елин не винаги е приказка

Животът й с Елин не винаги е приказка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар