Весела Топузакова и Елин разделени от месеци! (Вижте какво застана между тях)

Гласувайте за статията

Една от любимите светски двойки на Елин и Весела Топузакова от няколко месеца не живее под един покрив.

По-рано тази година плъзнаха слухове, че Весела Топузакова и съпругът й Елин са пред развод. Тогава като причина за семейния раздор бе посочена мистериозна любовница от Димитровград, с която футболистът поддържа връзка. Дамата живее в чужбина и предимно там двамата си устройвали рандевута.

На фона на тази информация, няколко месеца по-късно се тиражира новината, че Топчо и Весела Топузакова отдавна живеят разделени. Този път това не е просто слух, а самата истина. Но причината за тази раздяла не е трети човек, застанал между тях. В този случай ябълката на раздора се оказва професията на Елин.

В момента 40-годишният бивш футболист се подвизава като настоящ треньор на кърджалийския клуб „Арда“. Това изисква от него да прекарва седмици наред в южния град в близост до границата с Турция. А, от своя страна, този факт е довел до дълга раздяла с любимата му.

Като една вряла и кипяла футболна съпруга, Весела Топузакова проявява разбиране към ангажиментите на съпруга си. Но не е искала и дума да стане да го последва в Кърджали. Красавицата, за която се говореше, че страда от анорексия, е свикнала на лъскав живот, включващ предимно молове, луксозни бутици и тузарски заведения, пише hotarena.net.

Топчо и Весела Топузакова приемат различно раздялата

Топчо и Весела Топузакова приемат различно раздялата

А подобни екстри в Кърджали няма! Затова съпрузите от няколко месеца живеят разделени и се виждат когато Елин има възможност да си дойде до София. Така създалата се ситуация не е никак приятна на футболиста и треньор, най-вече защото изпитва чувство за вина. Но Весела Топузакова не изглежда толкова нещастна, вероятно защото се успокоява с любимата си шопинг терапия…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар