Вероника Стефанова като принцеса на изписването на бебето си (Вижте я с пеленачето – Снимки)

Гласувайте за статията

Вероника Стефанова блести на изписването с бебето си, миската грее цялата в розово

Вероника Стефанова, която стана майка само преди десетина дена се похвали със снимка от изписването на бебето. Младата майка заедно с рожбата си бе посрещната като принцеса.

Снимка: hotnews.bg

Щастливият татко е посрещнал двете си най-важни в живота жени подобаващо. За изписването на малката Анжела и нейната мама бе организирано луксозно тържество. Те тръгнаха за дома си съпроводени от Мики и Мини Маус сред много бели и розови балони и куп свежи цветя.

Вероника Стефанова бе облечена в ефирен розов тоалет като на принцеса, а с ръце е гушнала новороденото си съкровище. От фотоса се вижда, че вече е в отлична форма. Моделката сама се похвали в социалната мрежа, че на 29 март рано сутринта със силен вик се е появила на бял свят нейната дъщеря Анжела.

Снимка: Инстаграм

Момиченцето е с перфектни мерки – тежи 2800 г и е с височина 49 см. Вероника изказа тогава благодарности на лекарите, но не забрави да поздрави и любимия им татко. Когото обаче упорито крие от светлините на прожекторите и както и този път не го показа даже на изписването на бебето.

Миската и нейния любим са сгодени. Той й предложи брак през миналия септември. Очаква се тази година да минат пред олтара. Макар да го пази от светската суета за него тя казва, че е голям мъжкар, но и прекрасен и добър човек, предават от електронното издание hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар