март 29, 2024

Вероника Кастро от "Богатите също плачат" в любовна афера с жена (Всичко за скандала)

https://kliuki.net/skandali/veronika-kastro-ot-bogatite-sashto-plachat-v-lyubovna-afera-s-zhena-vsichko-za-skandala/158697 Kliuki.net
Вероника Кастро от "Богатите също плачат" в любовна афера с жена (Всичко за скандала)

Вероника Кастро се забърка в любовна афера с жена

Мегазвездата на Аржентина и Мексико - Вероника Кастро, се забърка в любовна афера с друга жена. Актрисата, която днес е на повече от 60 години, бе замесена в скандална любовна история, която тресе цяла латинска Америка. Вероника, която се прочу и в България, в края на миналия век с участието си в сериали като "Вероника - лицето на любовта", "Богатите също плачат" и "Дива роза", неочаквано шокира всички с новата си любовна връзка. Майката на две деца, която днес е изключително известна тв водеща в Южна Америка, бе забъркана в интимни отношения с младата актриса Йоланда Андраде. Нещо повече - според твърдения на сестрата на Йоланда - Мариле Андраде двете са се оженили тайно миналия месец в Лас Вегас, твърди .show.news. "Ако Вероника отрече това, което се е случило, това е нейно решение. Но те имаха връзка повече от пет години. Аз съм живяла през това време със сестра ми и знам истината. Обичам сестра ми, тя е най-близкият ми човек", твърди Мариле. Към днешна дата двете дами мълчат, но според сестрата на Андраде отношенията им рязко се влошили след разкриването на любовната им история. Можело да се стигне дори до раздяла, но не и до развод, тъй като съюзът е символичен. А еднополовите бракове все още нямат юридическа стойност в Мексико. Самата Вероника Кастро не е коментирала случващото се. Водещата в момента е в Аржентина, където е и и нейният втори дом. Преди време тя шеговито споделила, че е опитала брак с жена, но нещата не се получили. И никой не повярва, че това е истина. [caption id="attachment_158325" align="aligncenter" width="300"]Вероника Кастро сн. You Tube Вероника Кастро сн. You Tube[/caption] Една от най-красивите жени в южнамериканското кино винаги е била обожавана от мъже и има цял харем завоевания сред силния пол. Нещо повече-тя има две деца и е обожавана от всички в Мексико и Аржентина. Затова и новината за тайния брак предизвика грандиозен скандал.

 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

@vrocastroficial,la persona con mas inteligencia y cultura que e visto pero sobre todo un gran corazón y una mirada pura.

Публикация, споделена от sandoval alpizar (@nogthe_coelum) на