Венета Харизанова показа яко тяло и перфектен крак (Снимки от Доминикана)

Гласувайте за статията

Венета Хризанова зашемти с прелести от Доминикаха, Мисис  България Вселена е умопомрачителна по бански

Венета Харизанова се показа от слънчева Доминикана. Моделката демонстрира зашеметяващите си прелести по бански. Красавицата почива в курорта Пунта Кана сред екзотичната  природа сякаш се намира в рая на земята.

Моделката омайва с перфектните си мерки. Тялото й е изваяна като на богиня. Особено впечатление правят безкрайно дългите й крака. Сякаш е изящна газела.

Харизанова показва кадри как поддържа яката си фигура с много спорт и специален хранителен режим. Не стигат само даденостите, с които природата те е дарила. За да е в такава фантастична форма са нужни повече усилия.

От 2003 година миската се занимава с моделство в Италия. Където получва примамливо предложение да стане водеща в едно от предаванията на италианския тв канал RAI 1, предават от електронното издание  woman.hotnews.bg.

После я харесват за рекламно лице на едни от най-известните маркови очила. Красавицата не се хвали само с божествената си фигура. Тя владее четири чужди езика. Спечели и третото място на световния конкурс за красота „Мисис Вселена 2012”. Както се вижда от снимките победата й никак не е била случайна

Миналата година умопомрачителната красавица сподели най-голямата си болка. Тя призна, че има сериозно заболяване. Което преобръща живота й на опаки. Лимфоцитната левкемия я учи на дисциплина и самоконтрол. Моделката признава, че определено вярва в поговорката „Много хубаво не е на хубаво”. Въпреки, че животът й изглежда лъскав оказва се, че не е съвсем така.

След като стои десет месеца затворена в къщи и се отдава само на рисуване Венета Харизанова днес вече се чувства по-добре. Болестта я променя коренно, признава уникалната красавица.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар