Венета Харизанова плаши без грим (Вижте я състарена и с торбички под очите)

Гласувайте за статията

Венета Харизанова без грим – нищо общо със снимките на лъскавата красавица, натурална моделката ужасява

Венета Харизанова се слави като една от най-красивите манекенки у нас. Оказва се обаче, че истината не само е по-различна. Ами направо е ужасяваща.

Харизанова бе щракната от папараци докато се занимава с ежедневните си ангажименти. И ако не познаваха от близо лъскавото возило на дамата, която се качи в него едва ли и фотографите щяха да са толкова сигурни, че това е самата Венета.

Моделката се отличава от обикновените жени единствено по факта, че се вози на лъскав тузарски джип „Порше”. Но от близо и на живо Харизанова изглежда брутално състарена. Видът й е неугледен. На фона на червеното й облекло лицето й е подпухнало. А торбичките под очите издават, че вече не е в първа младост. Недоспиването и нощния живот е съсипал красотата, с която толкова много се хвалеше. А липсата на тоновете грим, с които винаги е наклепана я правят направо неузнаваема.

Според случайните мунувачи, които едва успяха да разпознаят прочутия модел в тази средностатистическа жена и облеклото на Харизанова никак не е подходящо за разходка или шопинг по софийските улици, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Спортният екип, който манекенката бе облякла е подходящ само за фитнес залата или за джогинг по парковете. Ама какво ли й пука на Харизанова? Тя ще е от онези бг знаменитости, които смятат, че известността им е толкова голяма и гарантирана и могат да си позволят всякакви волности с облеклото. Та даже и когато приличат на бостанско плашило, според непретенциозното мнение на случайни очевидци.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар