Венета Харизанова остана без работа заради кльощавата си фигура (Никой не я иска толкова слаба)

Гласувайте за статията

Венета Харизанова страда, че никой не я харесва кльощава

Венета Харизанова страда, че никой не я харесва кльощава. Миската сама се оплака в социалните мрежи, че откакто е свалила килограми, изглежда по-малко привлекателна за модния бизнес.

„Когато бях с 10 килограма по-дебела, бях много по-търсена от модните среди“, споделя Харизанова. За съжаление обаче, днес далеч не може да се похвали с подобна популярност. Вместо това миската се оплаква, че често й отказват ангажименти и не може да си намери работа, за разлика от преди.

Венета Харизанова бе една от най-желаните българки, преди да отслабне до неузнаваемост. Тя също така бе идол на милиони млади момичета, които искаха да изглеждат като нея. В един момент красавицата реши, че трябва да се втали, а резултатът е повече от обезпокоителен. Вместо да оформи фигурата си, тя се стопи и стана кожа и кости.

Феновете на моделката многократно я призоваваха да се откаже от диетите, но тя упорито продължаваше. Венета се подложи и на интензивни тренировки във фитнеса, които още повече стопиха и без това крехката й фигура.

Днес красавицата споделя, че е осъзнала грешката си и дори е започнала да пълнее. А почитателите й се надяват, че ще наддаде още килограми, докато възстанови предишната си хубост и блясък.

Венета Харизанова не е единствената, чиято фигура предизвикваше слухове за анорексия. Фолк певицата Преслава също падна в жертва на модната слабост преди няколко години. От известно време тя демонстрира по-заоблени извивки за радост на почитателите си. Не закъсняха обаче и коментарите, че е бременна, заради което спешно се принуди да влезе във форма отново.

Венета Харизанова плаши със слаба фигура

Венета Харизанова плаши със слаба фигура

За разлика от нея Венета Харизанова вече си похапва, а феновете й се надяват скоро да ги радва с предишната си фигура. Тогава моделката бе много по-пищна, с много по-изящни извивки и хващаше далеч повече окото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар