Венета Харизанова като сирена на плажа (Показа уникално тяло)

Гласувайте за статията

Венета Харизанова като сирена на плажа, показа уникално тяло

Венета Харизанова за пореден път събра погледите на всички. Бившата мисис Вселена изглежда невероятно по бански и не се срамува да го показва, предизвиквайки завист, дори у близки приятелки.

Красавицата си пусна нови снимки в социалната мрежа, на които изглежда невероятно. Венета сподели снимки по бански, на които изглежда умопомрачително. Освен, че е изваяла плочки на корема, Харизанова не пропуска да се похвали и с безкрайните си крака, които са дар от бога. И заради които е в такава невероятна форма.

Синеоката изкусителка доскоро изглеждаше болезнено слаба, а някои дори твърдяха, че се е разболяла от анорексия. Съдейки по последните й снимки, Венета явно се е взела в ръце и е започнала да се храни, тъй като изглежда невероятно.

Последните дни Венета Харизанова се е отдала не на екзотични ваканции, а по-скоро за опознаване на родната природа и красота. След като катери Рила, посети планински хижи и се разходи до морето, миската се впусна и в нови начинания.

Блондинката засне фотосесия по бански, на която изглежда като същинска Ава Гарнър. И въпреки че определено още няколко килограма отгоре няма да са й излишни, далеч не изглежда като ходещ скелет, каквато я изкарваха преди време.

Що се отнася до личния й живот, Венета Харизанова изглежда все още е щастливо омъжена за столичния милионер, с когото е повече от 10 години заедно. Преди две години миската бе забъркана в любовна афера с Боби Манекена, след като туристи ги забелязаха заедно в един от хотелите му.

Венета Харизанова убийствена на плажа

Венета Харизанова убийствена на плажа

Миската събра погледите с това тяло

Миската събра погледите с това тяло

Блондинката обаче отрече всякакви връзки с него и дори заяви, че не го познава. А по повод слуховете, че е развалила брака на Маги Желязкова и до днес яростно отрича каквато и да е намеса в семейния й живот някога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар