Венета Харизанова зарязана след магия за любов! (Шок признания)

Гласувайте за статията

Венета Харизанова търпи провал след провал както в професионален, така и в любовен план.

Моделът Венета Харизанова, която до скоро минаваше за една от най-видните родни красавици и не можеше да се отърве от ухажори, сега е удари дъното. Преди две години тя бе зарязана от официалния си мъж Емил Маринов, с когото са женени от близо 15 години. Двамата все още официално не са разведени, но не поддържат никакви отношения по негово желание.

Покрай раздялата им се заговори, че шавливата Венета Харизанова е скочила не в едно и две чужди легла и така е принудила Емил да й бие шута. Нейни близки обаче разкриват истината, която е доста по-шокирана и скандална. Маринов е хванал жена си да му прави магии за любов и моментално й е стегнал багажа. От тогава моделът живее при майка си и търпи драстични промени.

Откакто е сама, Венета Харизанова е отслабнала драстично и не веднъж и два пъти прибегна да услугите на пластичните хирурзи, резултатите от които никак не са очароващи. Някогашната пухкава красавица заприлича на скелет на батерии, които на всичко отгоре има визия на мумия. Освен това, поведението й става все по-подозрително, пише hotarena.net.

В последно време професионалните ангажименти на модела драстично са намалели и тя се чуди с какво да запълва многото си свободно време. Така изведнъж й е хрумнало, че трябва от изгрев до здрач да обикаля по софийските врачки. Много от тях вече са вдигнали ръце от нея и, въпреки че им цака пари, не искат да правят сеанси с нея.

Венета Харизанова с отчаяни опити да намери любовта

Тя отивала при една, а после проверявала версията й и при друга гледачка, а на всичките обяснявала все едно и също – как мъжете я използват за краткотрайни плътски удоволствия и после я зарязват, а тя си търси любов, който никой не иска да й даде по незнайни за нея причини. Въпреки това в последно време Венета Харизанова не спира да поства снимки от различни дестинации, на които е или сама, или с майка си, а това поражда въпроса кой плаща сметката на разорената и самотна красавица.

veneta

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Венета Харизанова зарязана след магия за любов! (Шок признания)”

  1. !!!

    окт. 29. 2016

    Е, нещо много си противоречите. Хем никой не се хващал за нея, хем пък някой постоянно изглежда и плаща екзотичните дестинации? Кое е истина?Венета винаги е била и все още е една от естествено ай-красивите българки. И не се смейте над живота и участта на хората вие драскачи от жълтите лайнощаци, защото като виж ви се стоварила по -силно нещастие на главите.

    Reply to this comment

Добавете коментар