Венета Харизанова втрещи с анорексично тяло в Доминикана (Шок фото)

Гласувайте за статията

Венета Харизанова отново шокира с тяло по бански.

Моделът Венета Харизанова замина за поредната си екзотична екскурзия. Този път тя отново се спря на любимата Доминикана. Докато ние мръзнем в очакване в коледните празници, красавицата събира тен по лазурните брегове. Този път, обаче, не се похвали с компанията на някоя своя приятелка, а с няколко малки местни деца, с които изтанцува танца на радостта.

Вени лаконично заяви, че лудите винаги се намират и го доказа нагледно. Тя се е отдала на щури танци на морския бряг и веднага е станала сензация. Погледите на местните е събрала, обаче, и с фигурата си. От няколко години Венета Харизанова е луда маниачка на фитнеса. В това, разбира се, няма нищо лошо, освен ако не се прекрачат границите на разумното.

А при моделът те май вече са преминати. Освен със зверски тренировки, тя поддържа анорексичното си тяло със строги диети. Всички си спомняме каква пухкавелка бе преди години, а днес сякаш е друг човек. Последните й фотоси от Доминикана за пореден път доказват този факт. Венета Харизанова е станала кожа и кости и този факт се подсилва от бронзовия й тен, който я прави още по-слаба.

Външният вид на модела може да е честа тема на коментари и притеснения, но определено се отразява добре на кариерата й. Тя е затрупана с ангажименти, издържа се сама и често си позволява подобни екзотични екскурзии. А и ако я питате нея, проблем с теглото няма. Надяваме се наистина да е така, защото иначе я чака тежка битка.

veneta

Венета Харизанова и танцът на любовта

Наскоро Венета Харизанова сподели за друг здравословен или по-скоро психологичен проблем, който я терзае. тя страда от хипохондрия и постоянно си втълпява, че има една или друга болест. А явно лечението за тези терзания са танци с малките доминиканчета, които й се отразяват повече от добре!

veneta2

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар