Венета Райкова шокира с разкритие: Останах без работа, спряха „Папараци“!

Гласувайте за статията

Венета Райкова шокира с разкритие

Венета Райкова шокира с разкритие. Тв водещата сподели, че е свалена от екран и предаването „Папараци“ спира за неопределено време. Телевизионерката сподели, че според нея вирусът няма да нанесе толкова щети, колкото затварянето на хората у дома принудително.

„Поради извънредното положение в страната спира излъчването на „Папараци“. От днес съм безработна!“, написа Райкова в социалните мрежи. В отговор на емоционалните и изненадани постове от страна на своите почитатели, тя призна, че и други предавания се закриват, и тя е силно притеснена от този факт.

“ Спират още много предавания, не сме само ние. И не само хората от телевизията оставаме без работа, мисля, че вече ви става ясно какъв ще е резултата от призива — стойте си вкъщи. От вируса няма да умрем, но фирмите умират, ако още не ви е ясно скъпи приятели“, написа Райкова.

В същото време на страницата на предаването се появи пост, който информира, че предаването е спряно само временно.

„Приятели, според спецификата на предаването „Папараци“ и фактът, че нашата работа е свързана с много хора и предвид извънредното положение в страната, се разделяме за малко. Бъдете отговорни за вашето здраве и за здравето на вашите близки! Надяваме се от цялото си сърце, че съвсем скоро ще бъдем отново заедно и най-хубавото предстои!“, написаха от екипа.

Много от феновете й се чудят, дали Венета няма да бъде заменена от нова водеща  при завръщането на предаването. И  дали това не е причината да обяви, че е безработна.

Венета Райкова слиза от екран, спират "Папараци" сн. Фейсбук

Венета Райкова слиза от екран, спират „Папараци“ сн. Фейсбук

Факт е, че папарашкото тв шоу няма възможност да се снима, тъй като повечето знаменитости обикновено попадат в обектива му навън, по партита и купони, или на други събития. А тъй като всички са си у дома заради карантината, папараците просто няма кого да снимат. Все пак феновете на Венета се надяват скоро да я видят на екран. Ние също.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар