Венета Райкова шашна с подмладено лице (Водещата заприлича на жива кукла Барби – Снимки)

Феновете на новоизлюпената  писателка се чудят дали е използвала филтър или е лягала под ножа

Венета Райкова се появи на снимки в социалната мрежа напълно неузнаваема. На последните фотоси, които атрактивната блондинка публикува в Инстаграм, тя изглежда като жива кукла Барби. А феновете й веднага започнаха дискусия и коментират колко се е променила сега.

Венета Райков с ново лице
Снимки: Инстаграм

Те се питат дали Венета се е подложила на пластични корекции на лицето или пък е използвала модерните напоследък приложения и е обработила снимките, както често правят повечето звезди по света и у нас.

И преди …

Повечето почитатели на бившата водеща и сегашна писателка виждат голяма разлика в снимките й от преди и сега. Намират различия както в овала на лицето, формата на носа, а даже и в очите. Те коментират, че с новата си визия блондинката, която е на 47 г им прилича на скандалната дъщерята на Орхан Мурад Сузанита. А на други им напомня на модела Асдис Рен, предават от life.dir.bg.

Но в едно са категорични, че на вид е доста млада за годините си и пишат: „Как може да не остаряваш?! За теб времето е спряло! Същинска красота!!! ❤️Кукла си!”

А самата Райкова отговаря на множеството комплименти доста загадъчно, като обяснява, че се чувства напоследък в прекрасно настроение и е много щастлива. Като не дава отговор на какво всъщност се дължи тази промяна във визията й.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.