Венета Райкова след трансфера в Папараци: Аз съм най-добрата водеща! (Вижте какво каза за Николета)

Гласувайте за статията

Венета Райкова не пропусна да се заяде с Николета Лозанова

Венета Райкова е на седмото небе, че измести Николета от стола на Папараци

Венета Райкова не пропусна да се заяде с Николета Лозанова. Новата водеща на Папараци очевидно е на седмото небе задето успя да седне в стола на моделката. Заради която преди време предаването й „Горещо“ беше свалено от екран.

По този повод тя даде интервю за Уикенд, в което с охота говори за рокадата. Като изтъква, че още в момента, в който Андрей й е отправил предложение, на което не се отказва и за миг не се поколебала да приеме новия си ТВ пост. И добавя самоуверено: „Като погледнем, направихме трансфера на годината – събрахме се най-добрата водеща и най-качественият екип“.

Споделя, че с бившата водеща на „Папараци“ Николета Лозанова отношения към днешна дата нямат никакви. Което не е кой знае каква изненада.

Венета РайковаДали успява да овладее нещата, когато възникват напрегнати ситуации в ефир, Райкова е категорична: „Кралиците никога не грешат. Както знаете, мен ме наричат Кралицата на интервютата и бестселърите“.

Венета е авторка на 4 книги, които според думите й са се превърнали в тотални бестселъри. Пише и пета, която носи името „Скандал“ и която ще бъде завършена до края на годината.

Дали е имало напрежение между нея и съпруга й Тихомир през годините, Райкова отсече: „През последната година нямаме време да се видим, камо ли да се скараме, тъй като Тихомир работи изключително много. Той е централен управител на казината в Софийска област на една от големите хазартни фирми в България“, предават от Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар