ИЗКРЕЙЗВАНЕ! Венета Райкова си говори сама! (ФОТО КОМПРОМАТ)

Гласувайте за статията

Сядала на земята и изпадала в транс, а екипа на „Горещо” я гледали странно

 

Венета Райкова често си общува къде по желание, къде по неволя с най-различни известни личности. Сега обаче разбрахме нещо много страшно – тя често си говорила и сама със себе си.

Венета Райкова прави така преди всеки сезон на "Горещо"

Венета Райкова прави така преди всеки сезон на „Горещо“

Не, няма нищо кой знае колко странно, ако тя не беше признала, че не просто търси вътрешния си мир, а си бъбри дефакто със…студиото си! Много въпроси заваляха в мрежата и стотици потресени буквално не вярват на думите й.

Явно Венета е и вярваща

Явно Венета е и вярваща

Вярно било, а запознати от кръга на Венета споделят, че тя почти изпадала в транс, докато го прави. „Горещата” водеща обаче не съзира нищо толкова шокиращо в поведението си и сама обяснява, че това е нейната рецепта за късмет.

„Първият ден от снимките за новия сезон – влизам в студиото, за да почувствам енергията и да му поговоря…важен е този ритуал за мен вече 10 сезон!”, убеждава ни Райкова. Може пък наистина това да е нещото, което я държи на върха толкова години, кой знае?!

Много звезди са суеверни и не веднъж са разказвали в интервюта, че носят в себе си талисман или друг предмет за щастие особено във важни моменти за тях.

Че какво й пречи пък тогава на Венета да е открила „висша” подкрепа за високия си рейтинг в такова причудливо на пръв поглед общуване със студиото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар