Венета Райкова с първи гаф като водеща на Папараци (Вижте издънката й)

Гласувайте за статията

Венета Райкова не е застрахована от гафове в ефира

Венета Райкова направи първи гаф като водеща на мястото на Николета Лозанова

Венета Райкова с първи гаф в ефира на Папараци. Няма спор, че блондинката е една от най-опитните водещи в ефира и замяната на Николета Лозанова с нея беше нужен ход от страна на бТВ. Въпреки това обаче и Райкова не е застрахована от издънки.

Като първата й по-сериозна беше още в едва третото ѝ предаване, откакто е водещ на Папараци. Блондинката се пръкна с бял таблет в ефир, който е напълно излишен.

С него тя подлага на дълбоко съмнение тв опита си на дългогодишен водещ, пише slava.bg. Едва ли има по-безсмислена идея от това да държиш таблет, имайки предвид, че предаването се снима на запис, а Венета чете от аутокю.

След като се появи водещата на рубриката Папатаци, Райкова неволно обърна екрана на устройството и се видя, че той е изключен, което още повече обезсмисля неговото присъствие на екран.

Венета РайковаБяхме свикнали Николета Лозанова да обявява видеата, размахвайки ръцете си в некоординирани движения. Венета също реши да има свой белег при анонсирането на репортажите. Тя е решила да се обърне, за да види началото на всяко видео.

Това също е нещо, което не е дообмислено добре, тъй като всеки, който някога е работил пред публика, трябва да знае, че най-важното правило е, никога да не ѝ обръща гръб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар