Венета Райкова остана без НОС!

Гласувайте за статията

Популярната тв водеща си отряза носа

Венета Райкова останала без нос, коментират интернет потребители. Фенове на блондинката следящи житието и битието й още от първите й години на телевизионния екран хванаха водещата в крачка. Оказа се, че русата фурия преди няколко години си е коригирала нослето. Видяло й се твърде голямо и го намалила, докато придобие днешния си по-фин вид.

Венета Райкова си оперира носа

Венета Райкова си оперира носа

Ретро снимки на певицата също свидетелстват за тези корекции. Изглежда не само Бог, но и пластичната хирургия има дял в красотата на Райкова. Цяло лято водещата на „Горещо“ радва феновете си с горещи снимки от плажа. И всички коментираха възхитено, че Венета изглежда по-добре от всякога.

Самата Венета е категорична, че всичко, което има й е дадено от Господ. Ретро снимки на блондинката обаче ясно показват, че водещата вероятно е посетила някой известен пластичен хирург. Защо водещата не иска да си признае за корекциите остава загадка. Факт е обаче, че Венета изглежда твърде различна през първите години на кариерата си и сега.

Фенове на блондинката философски коментират, че водещата няма причини да се притеснява от факта, че се е пипнала тук-там. Други обаче отбелязват, че по-тънкото носле на Венета, не й отива толкова много. „Преди изглеждаше по-добре, сега прилича на лисица“, цъкат съжалително форумци. И отбелязват, че блондинката е заприличала на фолк певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Венета Райкова остана без НОС!”

 1. петина янкова

  окт. 27. 2012

  Ами подложи си!

  Reply to this comment
 2. Petko Jordanov

  окт. 27. 2012

  mn izkustvena I bezinteresna jinica e veneta.

  Reply to this comment

Добавете коментар