ХОРЪР! Кой обезобрази Венета Райкова?!

Гласувайте за статията

Мумия, страшилище, Чупакабра и какви ли още не сравнения получи Венета Райкова след постването на фотото

Венета Райкова

Венета Райкова ни докара стрес!

Венета Райкова цъфна във Фейсбук обезобразена! Всъщност, ако тази шокираща снимка не се намираше на нейната официална страница, не бихме я познали!

Водещата на „Горещо” се е превърнала в най-големия кошмар на децата! Мумия, страшилище, плашило, чупакабра и какви ли още не сравнения получи Венета Райкова след постването на фотото.

Разбира се, всичко това е на шега. Журналистката е направила снимката от козметичния салон, където са й сложили някаква освежаваща маска за лице. Това, което не е шега в случая, е фактът, че Вени наистина изглежда плашещо.

Венета Райкова

Венета Райкова като таласъм

Веднага след като Райкова постна снимката, заваляха коментари в интернет пространството, включително и от мъжа й. Тихомир реши да се пошегува с жена си, като й написа: „Казах ти да не се занимаваш с тия мекици! Сама си си виновна!”.

Закачливият коментар обаче май не се хареса на жена му, която отговори: „Леле Тихомире каква си интригааааааа”, а феновете на Венета го подкрепят напълно.

Други пък коментират, че заради снимката на Райкова ще сънуват кошмари и ще ги е страх да изляза в тъмното. И ние от Kliuki.net мислим да си леем куршум заради шока, който получихме от видяното.

Шегичка, Вени, без лоши чувства! Знаеш, че си ни любимка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ХОРЪР! Кой обезобрази Венета Райкова?!”

  1. Anna Dimitrova

    авг. 24. 2012

    Това ако беше информация, аз съм трамвай!

    Reply to this comment

Добавете коментар