Венета Райкова захапа Мара Отварачката, виж защо!

Гласувайте за статията

Венета Райкова подхвана безпощадно излетялата в облаците Мария, като я направи героиня на рубриката си “Възход и (по)падение” в “Горецо”.

Мария обикнала Гущеров, когато разбрала колко е богат, твърди Венета

Райкова не спести остри захапки, описвайки пътя на фолк дивата от панелите до лъскавия й живот днес. Животът на Мара Отварачката е като в латино сериал, не пести отровата Венета. Райкова буквално се гаври с напъните на Мария да изглежда като дама от висшето общество, пише MegaLife.bg. Водещата на “Горещо” сравнява предишния й чалга-образ с днешната тяга към изискан стил, тузарски тоалети и надменно поведение.
Именно надменното държане на Мария, която почти не контактува със старите си кръгове откакто е с Гущеров, дразни не само Венета. Мария избира да ходи в тузарски курорти, да се кипри с маркови тоалети и да се фука като тийнейджърка с тях в социалните мрежи. Скъпите й кожи, екстравагантни ботушки и чанта с косъм преди няколко седмици бяха изложени на показ уж неволно – Отварачката се кипри с тях на снимки от студиото, където записва новото си парче. Освен това феновете й отчитат, че тя вече почти не ходи по участия и се концентрира единствено върху студийните си записи. Вероятно мнозина са подразнени от това, че Мара  тъне в лукс и не й трябва да се хаби непрекъснато по клубовете, за да заработи за насъщния. Клиповете й пък са видимо направени с доста пари, докато немалко от колегите й разчитат на импровизацията.
Парите са много, но съвсем не всичко, коментира мрежата. Ако Отварачката продължи да си вири носа, публиката й ще охладнее към нея. Самата Райкова изпуска парата с коментарите си, тъй като Мария се прави на велика и пред нея и не иска да влезе в студиото й. На Венета не й пука да изрече в прав текст, че тръпката на Отварачката към Християн Гущеров се пробудила, когато разбрала колко е богат!
http://youtu.be/_okk6ymYzxw

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Венета Райкова захапа Мара Отварачката, виж защо!”

 1. Rumen Uzunov

  ян. 14. 2013

  ei mom4e sabodise.

  Reply to this comment
 2. Dido Veselov

  февр. 06. 2013

  kradla na klipove.

  Reply to this comment
 3. Tina Todorova

  апр. 13. 2013

  Parite promenqt choveka, kakto I toi tqh…

  Reply to this comment

Добавете коментар