Венета Райкова заприлича на анорексичка (Водещата плаши с крака като солети – Фото)

Венета Райкова е започнала да прекалява с диетите

И макар да става богата на книги, на практика писането я докарва до все по-анорексична форма. Така ексводещата на някогашния хит „Горещо“ напоследък не прилича на себе си. От публикациите ѝ в Инстаграм може да се приеме, че вече прекалява с гладуването. Или с изтощителните тренировки например. Слабото ѝ тяло изуми потребителите и мнозина вероятно се питат какво се случва с нея. Макар да рекламира ударно творбите си, Венета Райкова постигна нещо по-различно.

Прилича ли ви на себе си?
Прилича ли ви на себе си?
Снимка: Инстаграм

В случая назад останаха писателските ѝ способности, а тънките ѝ като солети крака станаха тотален хит. Въпреки че винаги е била в сравнително завидна форма, новата ѝ визия по-скоро дразни потребителя. Ако съдим по последните ѝ фотоси, отслабването е застъпено по всички параграфи. И ако самата тя очаква бум на продажбите си, ние очакваме да започне да се храни.

Венета Райкова шашна с тънки като солети крака
Венета Райкова шашна с тънки като солети крака
Снимка: Инстаграм

Анорексичната форма със сигурност не отива на устатата водеща. Доскоро тя впечатляваше с доста апетитни форми, но какво се е случило по трасето на килограмите, засега не става ясно. За повечето хора подобна слабост намирисва на нашествие на здравословни проблеми или кахъри в личния живот, да кажем. Да се надяваме, че бързо-бързо ще си възстанови килограмите.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.