Венета Райкова си връща на Николета с Алисия (Разчистват сметки в „Папараци“)

Гласувайте за статията

Венета Райкова и Алисия заровиха томахавката в името на омразата към Николета Лозанова.

Правилно са казали хората, че нищо не събира две жени така, както омразата към трета. В случая двете жени са Венета Райкова и Алисия. Те ще се събрат тази неделя в „Папараци“. А третата е Николета Лозанова – бившата водеща на тв таблоида. Гостуването на певицата в предаването, което до скоро бе запазена територия на най-големия й враг, със сигурност е тенденциозно и сериозен удар под кръста!

По-паметливите припомнят, че преди години Венета Райкова и Алисия никак не се обичаха. По времето на „Горещо“, водещата бе заплашена със съд от певицата заради разкритията й за личния живот на Валери Божинов. Още в дебютното си предаване, блондинката зачеркна темата за любовния четириъгълник Николета-Валери-Алисия-Ники Михайлов.

Най-интересното е, че тогава фолк певицата се закани, че Венета Райкова я е загубила като гост и никога няма да й даде интервю. И, наистина, по време на „Горещо“ Алисия не седна на горещия стол. Но сега по някакви неведоми пътища двете отново се усмихван една на друга и злорадо се подхилкват на Николета Лозанова.

„Първият гост на „Папараци“ с водеща Венета Райкова е Алисия“, появи се със самодоволна усмивка в промото на предаването блондинката. И определи това неочаквано гостуване като „мило, готино и положително“. Зрителите останаха доста изненадани то гостуването на певицата, а дали приятно или неприятно, вече е друг въпрос!

Алисия и Венета Райкова се сдушиха

Алисия и Венета Райкова се сдушиха

След първото издание на тв таблоида, Венета Райкова получи повече негативни, отколкото позитивни реакции. Желанието й да бъде пълен контраст на Николета определено й изигра лоша шега. А с поканата към Алисия нивото на „Папараци“ падна доста ниско – до разчистване на сметки. В неделя ще разберем до каква степен темата „Лозанова“ ще бъде водеща в интервюто…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар