Какво се случва с лицето на Венета Райкова? (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Венета Райкова не спира да се кокори през последните две седмица, сякаш кожата й е изпъната и едва се усмихва

Венета Райкова

Венета Райкова не спира да се кокори

Какво се случва с лицето на Венета Райкова? Този въпрос си задават загрижени фенове на тв водещата, която от няколко седмици в действителност изглежда странно. Устатата журналистка ден през ден публикува свои снимки във Фейсбук и на всичките е ококорена, сякаш вижда Вихра Петрова да й заема стола в „Горещо”.

Интернет потребители, а и специалисти, коментират, че твърде изпъната кожа на Венета, както и постоянното ококорване са присъщи за жени с ботокс. „В началото, през първите няколко дни от инжектирането на ботокса е възможно да се получат подобни странични ефекти”, коментират запознат от бранша.

Венета Райкова

Какво се случва с лицето на Венета Райкова?

Фенове на Венета Райкова също забелязват странното й кокорене. „Какво се пули все едно вижда призрак. Последно време на всичките й снимки е с такава физиономия”, притесняват се форумци.

Така например на последните й две снимки, правени в студиото на „Горещо”, лицето на Венета е толкова изпънато, че ще се пръсне по шевовете. Райкова не е споделяла досега, че ползва услугите на пластични хирурзи, но пък винаги живо се е интересувала какви операции имат по себе си гостенките й.

Други пък констатират, че няма нищо странно в лицето на Венета, тя винаги си била ококорена.

Венета Райкова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Какво се случва с лицето на Венета Райкова? (СНИМКИ)”

  1. Bistra Peneva

    окт. 26. 2012

    the ne te shtne v tamnoto……

    Reply to this comment

Добавете коментар