Венета Николова печели Мис България 2015? (Снимки)

Венета Николова печели Мис България 2015? (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Венета Николова си е уредила титлата на най-красивата българка предварително

Венета Николова печели Мис България 2015, издават от конкурса

Венета Николова ще спечели Мис България. Това твърдят хора, занимаващи се с организирането на конкурса за най-красива неомъжена българка. По думите им финалът на надпреварата е предрешен предварително девет дена преди тя да бъде проведена.

Венета Николова ли е новата Мис България?

Венета Николова ли е новата Мис България?

А победителката ще е 27-годишната Венета, която е родом от Монтана. Брюнетката с доста плътни устни се радва на солидна финансова подкрепа от страна на половинката си, който решил да я зарадва като й подари и престижната корона, твърдят от hotarena.net.

Доколко информацията е на 100% вярна, ще разберем на 27 ноември, когато е финалът на Мис България 2015. В него участие ще вземат 18 момичета, които, по принцип, би трябвало да са на възраст между 18 и 25 години.

Именно фактът, че Венета е на 27 и все пак е допусната да участва, усъмни хората от бранша, че и тази година има нещо нагласено в надпреварата, въпреки увещанията на организаторите, че това не е така и всичко ще бъде честно и открито.

veneta mis1Факт е обаче, че уредена или не, Венета изпъква сред останалите претендентки. Повечето от които са доста безлични, а някои откровено втрещиха с отпуснатите си тела и целулит на фотосесията по бански.

„Тя поне се забелязва, ще направи впечатление“, коментират онлайн потребителите. Останалите претендентки за короната на Мис България 2015 можете да видите ТУК.

И да посочите коя е вашата фаворитка.

Конкурсът тази година ще бъде организиран от Интерсаунд и Ирина Папазова след като Жени Калканджиева се отказа да се занимава с него след скандалите в последните години и меко казано нелепите избори и за участнички, и за победителки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар