Венета Кръстева атакува Мис Свят с куп корекции (Снимки)

Венета Кръстева атакува Мис Свят с куп корекции (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Венета Кръстева ще представи страната ни на Мис Свят, експерти критикуват английския й

Венета Кръстева има доста корекции по себе си

Венета Кръстева атакува Мис Свят с куп корекции. Това забелязаха бдително онлайн потребители, които разгледаха снимките от портфолиото на блондинката, което тя е представила за международния конкурс. На който беше изпратена без предварителен кастинг и без да е печелила какъвто и да било формат, както е по регламент.

Венета Кръстева

Венета Кръстева

Така и не се разбра кой точно и защо предложи точно нея. Факт е, че 23-годишната госпожица притежава атрактивна визия и определено лови окото. Според доста специалисти обаче външният й вид не е плод само на природата и гените. А Венета се е подлагала и на някоя и друга операция, за да достигне до желаната от нея визия. Според експертите Кръстева има интервенции в скулите и устните, а и носът й изглежда видимо изтънен.

Дали това се дължи на фотошопа, през който кадрите за Мис Свят неминуемо са минали, можем само да гадаем. Факт е, че в последните години правилата на конкурсите за красота значително се измениха и са много по-либерални.

mis bg venetaАко доскоро не беше позволено претендентките за титлата да имат татуировки и пластични корекции, то към днешна дата това изобщо не е така.

mis bg veneta1Още скандалната Мис България 2009 Антония Петрова разбуни духовете със силиконовия си бюст. В последствие тя се окичи и с титлата Мисис Русия, въпреки, че вече се беше подлагала на корекции на носа, устните и скулите си.

Нанси Карабиойчева пък имаше татуировка, но тя също не я спря от участие в международния конкурс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар