Венета на Бойко Борисов най-скромна сред децата на политиците (Снимки на любимата щерка на премиера)

Гласувайте за статията

Щерката на премиера не се големее, въпреки, че е много образована води скромен живот

Премиерът Бойко Борисов гордо може да се похвали с дъщеря си Венета, която скоро ще празнува рожден ден. За политикът 6 март е най-специалната дата защото тогава е родена единствената му наследничка.

Баща и дъщеря имат много силна връзка
Снимка: ПИК

Личния си празник тя ще посрещне както всяка година в тесен семеен кръг. А на тортата със свещичките най-много ще се радват двете й момчета Бойко и Иван. Рождения й ден не пропуска да й честити и нейната майка Стела. Бившата съпруга на Борисов от години живее в САЩ.

Венета с майка си Стела
Снимка: Хотарена

Преди да се върне в България премиерската щерка живееше в Щатите при родителката си. Но реши да свие семейно гнездо с любимия си в родината.

Снимка: ПИК

Наследничката на Бойко предпочита дискретния начин на живот и въпреки, че е много образована приятелите й я познават като много скромен човек и страхотна, отдадена на  синовете си майка. Първият мъж в държавата честое казвал, че най-милият жест, който някой му е правил е този на Вената и мъжа й Иван, които кръстиха първородния си син на него.

Венета като малка
Снимка: ПИК

Борисов се жени в много млада възраст за Стела и става баща на момиченце едва на 24. Заради породилите се обстоятелства в последствие двойката се развежда и всеки поема по своя си път.

Венета с малкия Бойко
Снимка: Хотрена

Много е силна връзката между баща и дъщеря и политикът понякога се обвинява, че не е бил най-добрият татко, но в най-важните моменти винаги е плътно до Венета. Политикът е благодарен, че сега с присъствието си дъщеря му и внуците дават смисъл на иначе самотните му вечери вкъщи, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар