Вдовицата на Шарлопов засенчи щерка си с визия (Бояна по-секси от Ева – Снимки)

Вдовицата на Шарлопов по-секси от щерка си, често бъркат коя е дъщерята и коя майката

Вдовицата на Шарлопов Бояна и доведената й дъщеря Ева могат да бъдат сбъркани. Мащехата по-скоро прилича на щерка на починалия хотелиерски бизнесмен. А щерка му, която е от първия му брак я мислят за нейна майка.

Снимка: Фейсбук

За това недоразумение си има основателна причина. Вдовицата е с младолико излъчване и винаги се поддържа в перфектна форма. Докато Ева е двойни килограми и изглежда доста по-възрастна от мащехата си.

Снимка: Фейсбук

Една година мина откакто Шарлопов почина и съпругата му вече се е възстановила и направо цъфти. Бояна, която е на 36 години успя да преживее трагедията, която я застигна. Тя се е вталила и е обновила изцяло гардероба си. Снабдила се е с по-секси дрехи. А според светските клюкари пълната й промяна се дължи на факта, че има млад любовник. В лицето на бодигарда си, за който вече писахме преди.

Снимка: Фейсбук

За разлика от мащехата си Ева е напълняла още повече. Тя си беше закръглена и преди. А след като роди не можа да свали качените по време на бременността килограми, предават от hotarena.net.

Девойката в последно време още повече е напълняла и говорят, че е добавила още 15 кила към теглото си. Хора от най-близкия й кръг разкриват, че внезапната смърт на татко й докарала силен стрес. Тя стана наследница на част от бизнеса му и заедно с мащехата си управляват „Шарлопов груп”. Което допълнителни я стресирало и килограмите й започнали да хвърчат нагоре.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.