Вдовицата на Коби Брайънт разтърси света

Гласувайте за статията

Вдовицата споделя, че е прочела писмото му ден преди рождения си ден

Вдовицата на легендарния баскетболист Коби Брайънт – Ванеса, разтърси света.

Тези дни тя обяви, че е открила последното писмо, което Коби Брайънт е изпратил до нея, преди да издъхне в нелепия инцидент с хеликоптер.
Припомняме, че петкратният шампион в НБА и дъщеря му Джиана изгубиха живота си в катастрофа с хеликоптер. Инцидентът се случи в Калифорния в края на януари, заедно с още седем души.

Коби Брайънт

Вдовицата споделя, че е прочела писмото му ден преди рождения си ден

В пост в Инстаграм вдовицата на Коби Брайънт споделя, че е открила писмото ден преди рождения си ден – в понеделник. Коби е изпратил това писмо до нея малко преди кончината си.

38-годишната Ванеса разкри, че е изчакала рождения си ден, преди да отвори пощенския плик. На него имало надпис: „До любовта на живота ми, от твоя Папи“.
В писмото имало рисунка на Ванеса и ангел, нарисувани от художник.

„Липсва ми любовта на живота ми и моята сладка Мамасита. Благодарна съм, че се събуждам до моите три сладки момичета, но ми се иска всички да бяхме заедно днес“, написа Ванеса.

Коби и Ванеса имаха общо четири дъщери. На 1 май, когато бе 14-ят рожден ден на Джиана, Ванеса написа в социалните мрежи: „Ти си моята душа завинаги“.
Брайънт остави жена си Ванеса и три дъщери – Наталия, Бианка и новородената Капри. Той беше на 41 години, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар