Кой ИЗГОНИ мъжа на Ани Цолова?

Гласувайте за статията

Интересно е, че съпругата му няма да го последва и остава на работа в bTV

Васил и Ани

Докато работи там, той се запознава с Ани Цолова, започват връзка, ожениха се и се сдобиха със син Калоян

Васил Мичев, съпругът на Ани Цолова, се маха от bTV и по примера на други свои колеги отива да работи в ТV7, според инфо в lifestyle.bg. Това е доста изненадваща новина, като се има предвид фактът, че той е един от първите служители на bTV и дълги години е бил част от екипа. Прокрадват се слухове, че е бил изгонен, а не е напуснал по собствено желание. Телевизията е оказала решаваща роля в живота му, защото докато работи там, се запознава с Ани Цолова, започват връзка, ожениха се и се сдобиха със син Калоян.

Връзката им си има и негативи, като например това, че преди година Мичев беше пребит заради работата на Цолова.

Интересно е, че съпругата му няма да го последва и остава на работа в така обсъжданата в последните дни телевизия и дори няма възгледи да се премести. Тя е вярна на bTV, но дали тази промяна в местоработата на Васил няма да се окаже малкото камъче, което ще преобърне семейната кола. Все пак двете телевизии са върли конкуренти и след последните промени съперничеството между тях се засили още повече.

В свое интервю Николай Бареков сподели, че няма да привличат повече кадри, защото тези, които са им трябвали, вече са дошли при тях. Припомняме, че от bTV към ТV7 имигрираха Мая Костадинова, Валя Войкова, Лили Боянова, Иван и Андрей, Любо Нейков и др.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кой ИЗГОНИ мъжа на Ани Цолова?”

  1. Сари

    ян. 09. 2013

    Цолова никъде няма да ходи, защото никъде не я искат

    Reply to this comment

Добавете коментар