Василена от Женени от пръв поглед отново унижи Никифор: Не знаеш какво са каперси? (Вижте как го подиграва)

Гласувайте за статията

Василена от Женени от пръв поглед прави всичко възможно, за да унижи избраника си

Василена от Женени от пръв поглед с нова порция изцепки в шоуто. Още на сватбата си с Никифор блондинката показа, че няма да се примири с човека, избран й от продуцентите и психолозите. „Аз съм принцеса, с хиалурон и силикон. Няма да търпя льольо с шкембе и без кола. Мислех го за бизнесмен, изпълнителен директор. Или поне зъболекар“, заяви тогава булката.

Очевидно нетърпимостта й към него е стигнала такива граници, че тя му се дразни и за най-малкото нещо. В това число и непознаването му на някои храни.

Василена от Женени от пръв поглед

Снимка: Фейсбук

По време на вечерята им се оказа, че Никифор не е чувал за каперси и тарама. Това даде повод на Василена да му се подиграе по доста груб и ироничен начин. „Кажи ми, че се шегуваш. Трябва да се шегуваш“, заяви тя с физиономия на отвращение.

Малко по-късно в хотелската им стая тя изпадна в истерия, че не може да търпи да стои в едно помещение с непознат човек. Което незабавно породи подигравателни коментари какво прави в предаване, което жени напълно непознати.

„Не допускала в личното си пространство непознат човек, ама инак се записала в предаване за да се омъжи за непознат.“, „Ако беше богат, щеше вече да е спала с него“, коментират зрителите.

Очевидно напрежението между двамата ескалира все повече, тъй като те си спретват и грандиозен скандал, при това с обиди за интелектуалното си ниво. Което е съмнително, така или иначе…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар