Василена от Женени от пръв поглед втрещи с превземки: Аз съм принцеса, имам хиалурон и силикон! (Вижте кифленското й поведение)

Гласувайте за статията

Василена от Женени от пръв поглед стана за смях с кифленското си, надуто поведение

Василена от Женени от пръв поглед втрещи зрителите на Нова телевизия. Блондинката, която се фука, че има Фейсбук страница за дрехи, изуми феновете с надуто, превзето поведение. За което няма грам покритие.

Участничката в шоуто прояви капризите от момента, в който видя Никифор – избраният да й бъде мъж. „Някакъв льольо с корем“, взе да се тръшка много специалната дама. И това беше само началото.

„Мислех го, че е изпълнителен директор, някой бизнесмен или поне зъболекар. Затова няма време да тренира. А той се оказа нищо“, не спря да сипе жлъч Василена по Никифор, който всъщност е мениджър логистика на летището. Най-големият удар за превзетата блондинка се оказа фактът, че мъжът й няма собствена кола, а кара служебна такава, само с две места.

Василена от Женени от пръв поглед

Снимка: Нова ТВ

„Значи караш баничарка? Аз там няма да се возя! Аз държа на скъпи коли, моята е скъпа и ще си я карам, но няма да те возя“, иззлобя принцеската.

Върхът на всичко се оказа изявлението й, че на него му се е паднала принцеса, а той е никаквец. „Аз съм принцеса, инвестирала съм в хиалурон, силикон.“. разкрещя се Василена.

Естествено поведението й не се размина без куп критики и подигравки от изумените от мерканитлното й, повърхностно поведение зрители. Дори й майка й се разплака накрая, от срам, че е отгледала подобно създание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар