Ваня Червенкова с разбито сърце (Дели любимия си с друга)

Гласувайте за статията

Желязната лейди Ваня Червенкова е жена с разбито сърце, любовта на живота й е семеен мъж

Бизнес дамата Ваня Червенкова крие тайна връзка. Голямата й любов е обвързан мъж. На Ваня се налага да го дели с друга и да не афишира връзката си.

Това се оказва най-голямата трагедия за жената с уж желязно сърце. Тя споделя, че е водила много войни, но изглежда, че тази за любовта си едва ли ще спечели.

Ваня Червенкова е желязна лейди, но с наранено сърце

Ваня Червенкова е желязна лейди, но с наранено сърце

Човекът в когото е влюбена Ваня Червенкова има официална връзка с друга. А бизнес дамата го иска само за себе си. Тя не е свикнала да дели нещо, което смята, че трябва да е само нейно. Съдбата обаче и играе лоша шега.

И ако напоследък Ваня Червенкова е с вталена фигура, причината  тя да е толкова отслабнала не са само диетата й и здравословното й състояние.

Оказва се, че заради любимия си Червенкова вехне от любов. И не, че чувствата й не са споделени. Напротив, любовта на Ваня и мъжът до нея е взаимна, но не е възможна по начина по който я желае бизнес дамата.

За нея е под достойнството и да се крие и да пази в дълбока тайна отношенията си, но обстоятелствата го налагат. А и толкова е влюбена, че не може с лека ръка да сложи край на отношенията си с любимия си.

Пред съквартирантите в Къщата Ваня Червенкова направи потресаващо признание. Тя сподели, че няма кой знае какви изисквания в любовта, но малкото, което иска трябва да е само нейно, научихме от Hotarena.

Желязната лейди се лута в омагьосан кръг. От една страна е невероятно голямата й любов към обвързаното й гадже, а от другата е нараненото й его.

Обича съдбата да ни поднася изпитания. Дори и такива железни хора, като Ваня Червенкова, видели смъртта в очите им е трудно да се справят с подобно безизходно положение.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар