Ваня Червенкова събра погледите на концерта на Браян Адамс (Блесна с рокля на Евгения Борисова)

Ваня Червенкова за пореден път доказа, че притежава усет за стилното и елегантното

Ваня Червенкова обра овациите на концерта на Браян Адамс в Арена Армеец

Ваня Червенкова събра погледите на концерта на Браян Адамс. Бизнес дамата за пореден път демонстрира, че притежава нюх за усет и стил и се появи с уникален костюм, дело на топ дизайнерката Евгения Борисова и марката й STAR DUST на изявата на звездата в Арена Армеец.

Ваня Червенкова блесна с тоалет на Евгения Борисова
Ваня Червенкова блесна с тоалет на Евгения Борисова

Шоуто на канадската рок звезда в София беше на 11 октомври, а на него беше засечена и известната бизнесдама. Желязната лейди винаги е проявявала вкус от висша класа с избора си на тоалети. И съвсем очаквано и този път не изневери на себе си.

Червенкова избра костюм на най-актуалната дизайнерка Евгения Борисова, с който се появи на концерта. Черно елегантно силно вталено сако, което подчертава талията й и риза от естествена коприна и дантела с богато деколте превърнаха Червенкова в гвоздея на събитието.

Ваня, която е в по-добра форма от всякога, определено събра погледите и обра овациите.

Напомняме Ви, че Евгения Борисова и нейният моден бранд STAR DUST са любимци на куп родни знаменитости, сред които са: Емануела, Дарина Йотова, Александра Арабаджиева, Камелия, Катето Евро, Елена Кучкова, Деси Зидарова и др, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.