Ваня Червенкова събра погледите в Дубай (Снимки от почивката й)

Ваня Червенкова е в Дубай, за да рекламира новия си продукт за отслабване

Ваня Червенкова се наслаждава на лукс екскурзия в емирството

Ваня Червенкова събра погледите в Дубай. Бизнесдамата съчетава полезното с приятното и отпраши за екзотичната страна, за да промотира новия си продукт за отслабване. Който ползва и самата тя, а резултатите са повече от видими.

Червенкова изглежда изключително добре и от наднорменото й тегло няма и следа. Освен това тя предлага и нова формула на същата добавка, с която да се грижи за младостта на кожата на клиентките си.

Ваня ЧервенковаФормулата съдържа добре познатият на всички жени рибен колаген, плюс добавени мощните съставки за грижа за кожата – хиалуронова киселина и алфа липоева киселина. Комбинирани заедно трите съставки имат синергично действие, което помага на кожата да добие нужната хидратация и блясък, увеличава обема на косата и заздравява ноктите.

Високомолекулната структура на хиалуроновата киселина в Bevared Beauty By Vania Chervenkova, действа на клетъчно ниво и благоприятства не само задържането на влагата, но и увеличава производството на колаген и еластин–протеините, отговорни за еластичността на кожата и ставните връзки и жизнеността на косата и ноктите.

Рибният колаген е най-добре усвояемата форма на Био-колаген. Колагенът е основен компонент на дермата на кожата, хрущяла, сухожилията, ставните връзки на костите и стените на кръвоносните съдове. Алфа липоевата киселина е мощен антиоксидант – съдейства за регенерацията на клетките и предпазва от вредните влияния на околната среда и стареенето, предават от Hotarena.net.

1 коментар
  1. Нати казва

    Успяла, дръжки- същия м@м_ут е. Колко вървят платените статии? Не само тук, де?:)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.