Ваня Червенкова се фука с телефон за 2 милиона! (Снимка)

Ваня Червенкова се фука с телефон за 2 милиона! (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова е горд собственик на най-скъпия телефон в света

Ваня Червенкова се изфука с телефон от бяло злато и диаманти

Ваня Червенкова се изфука с мега тузарски телефон. Бизнес дамата е горд собственик на мобилното бижу GoldVish’s ‘Le million’ Piece Unique. Което дори е вписано в книгата на рекордите Гинес заради космическата си цена. Макар моделът да е от преди цели десет години – 2006, телефонът продължава да струва един милион и 300 хиляди евро. Което е над два милиона лева!

Ваня Червенкова с мега тузарски телефон

Ваня Червенкова с мега тузарски телефон

Цената му е толкова солена заради 18-те карата чисто бяло злато и 20 карата диаманти. Като целият е обсипан със скъпоценни камъни. Това неслучайно се води най-скъпият телефон в света. Формата му е екстравагантна и се изработва само по поръчка.

Дали Ваня Червенкова не го е получила като подарък или сама си го е поръчала не е ясно, но е факт, че технологията струва над 13 пъти повече от уникалното й „Ферари” за 150 бона.

Тя е известна като върл почитател на аксесоарите, а сред най-големите й страсти са слънчевите очила , чантите и обувките. А предвид факта, че е една от най-известните бизнес дами у нас, стилът й е повече от изискан, предават от Hotarena.net.

Разбира се, появиха се и хора, които смятат, че Червенкова се е сдобила с реплика на телефона, за която се е изръсила с около хилядарка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар