Ваня Червенкова се стопи и в лице (Нова снимка)

Ваня Червенкова се стопи и в лице (Нова снимка)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова най-накрая успя да отслабне и в лице, не само в тяло

Ваня Червенкова се отърва от излишните килограми с прословутата си диета

Ваня Червенкова най-накрая се стопи и в лицето. Бизнесдамата от доста време насам се хвали с нова, много по-вталена визия, благодарение на прословутата си диета. Въпреки, че резултатите от нея са видими в тялото на Червенкова, лицето й си оставаше все така масивно. Заради което голяма част от онлайн потребителите я обсъждаха повече от активно и дори я обвиниха, че обработва фотосите си с фотошоп. И затова изглежда толкова слаба на тях.

Ваня Червенкова се втали и в лице

Ваня Червенкова се втали и в лице

С последния си кадър обаче Ваня успя да затвори устите на недоброжелателите. На него устатата бизнесдама се е снимала само в лице, което е видимо доста по-слабо и издължено от преди. Ако досега то изглеждаше по-скоро кръгло, на въпросната снимка е много издължено и скулите си личат ясно.

Друг е въпросът дали е резултат от популярната й диета или просто умела работа с фотошоп. Както знаете, Ваня Червенкова с удоволствие споделя хранителния си режим, благодарение на който се стопи с над 20 килограма. Диетата й е изключително простичка за изпълнение и не изисква гладуване.

Необходимо е само в рамките на два по два дена да се приема само един и същ продукт, без да се смесват – два дена само картофи, два дена млечни храни, два дена салати, два дена риба и т.н., в продължение на 12 дни. След което, при необходимост, може да се повтори.

Червенкова се похвали, че и дъщеря й също се е подложила на диетата и макар да твърди, че не е била особено упорита, резултатът при Никол също е видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Ваня Червенкова се стопи и в лице (Нова снимка)”

 1. Мая

  сеп. 11. 2015

  Ай стига с този фотошоп- виждаме я през ден, живее до нас, същия хипопот@м е! Всичките й снимки са пипнати!

  Reply to this comment
 2. валя

  сеп. 12. 2015

  ха-ха, точно :)))

  Reply to this comment
 3. Тити

  сеп. 12. 2015

  Ако ще и с краката нагоре да тръгне по улиците, винаги ще си бъде грозния и нагъл орунгел – от нея и чеп за зеле не става, защо няма сериозен мъж до себе си, ами то кой ще се прежалви?!

  Reply to this comment

Добавете коментар