Ваня Червенкова се размечта за сватба: Готова съм за брак! (Какво разкри за новата си любов?)

Гласувайте за статията

Ваня Червенкова мечтае да е булка, бизнесдамата е на крилете на любовта, няма да откаже брак, ако любимия й предложи

Ваня Червенкова има нова романтична връзка. Успешната бизнесдама е лудо влюбена в новия си. Любовта я връхлита със страшна сила на 50 годишна възраст.

Отслабнала и разхубавена Червенкова признава, че мъжа до нея я е накарал да разбере какво значи да обичаш и да бъдеш обичана.

В интервю за светско списание Ваня разкрива, че с гаджето си се познават от преди две години. Но съдбата ги среща очи в очи в началото на тази. До преди да се видят са контактували само с имейли. Заради заболяване светската лъвица се нуждаела от много рядко лекарство, което не се продавало в Европа. Мъжът й помогнал и направил невъзможното да й го немери и изпрати, предават от hotnews.bg.

Червенкова решава да му се отблагодари за услугата с една икона. Когато двамата се срещат бизнесдамата разбира с цялата си душа и сърце, че той е човек от нейната вселена и е готова да остане с него завинаги. Тя не се притеснява, че любимия й е по-млад от нея. Благодарна му е, че я е научил да обича даже белезите по тялото си, които носи след покушението от 2003 г.

Дали ще чуе сватбени камбани Ваня Червенкова предстои да разберем. Но тя е сигурна, че ще каже „Да” ако любимия й предложи брак. Силна жена като нея, не вярва в любовта от пръв поглед, но е убедена, че е намерила нейния човек, който ще е последния в живота.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар