Ваня Червенкова се подмлади с 20 години след 10-часова операция (Вижте я след корекциите)

Ваня Червенкова изуми с външен вид, бизнесдамата свали 20 години от възрастта си

Ваня Червенкова за първи път разкрива на какво се дължи смайващия й външен вид. Бизнесдамата проговори за пластичната операция, на която се е подложила в началото на месец октомври.

Чаровната блондинка, която отслабна драстично в последно време и има тяло, на което може да завиди всяко младо момиче е неузнаваема и в лицето. Ваня, която явно е открила тайната на вечната младост споделя в интервю за ПИК, че се е подложила на много тежка пластична операция.

Снимки: Инстаграм

Самата процедура за разкрасяване освен, че е сложна е и много продължителна. Цели десет часа бизнесдамата е била под упойка, за да  може хирургът си свърши отлично работата. Госпожа Червенкова споделя, че дълго време търсила подходяща клиника, която да извърши пластиката. Проучила такива в САЩ, в Швейцария и в Лондон. Но най-накрая се спряла на една от най-скъпите и реномирани клиники в съседна Турция и се оставила в ръцете на д-р Селчук.

Снимка: Инстаграм

Приятелите на Ваня наистина са възхитени от външния й вид. Не случайно й казват, че е свалила 20 години от възрастта си. За новата си  визия обаче трябвало да направи жертва. По препоръките на лекаря цели три месеца е необходимо да ходи с маска. Но пък хубостта си иска своето и тя чинно спазва лекарските предписания, предават от новинарската агенция ПИК.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.