Ваня Червенкова се озъби на Евгени Минчев (Пак ли воюват?)

Гласувайте за статията

Ваня Червенкова и Евгени Минчев са на път или да заровят томахавките завинаги, или да останат смъртни врагове.

Преди две години бизнес дамата Ваня Червенкова заяви в студиото на „Биг Брадър“, че завежда дело за обида срещу лорд Евгени Минчев. Тя бе повече от бясна от думите му относно нейното телосложение. Както знаем, Евгени не може да си държи езика зад зъбите и Ваня не е първата, която го плаши със съд. Тогава тя дори заяви, че си е изкарала ограничителна заповед.

Миналата година двамата съжителстваха под един покрив в риалити къщата в Нови хан. След това се похвалиха, че са прекарали заедно коледните празници. Днес Ваня Червенкова поставя отношенията им пред дилемата „война или мир“. Самата тя се похвали, че като големи и разумни хора са стигнали до извода, и най-вече тя, че мирът винаги е по-доброто решение. Ваня е изтеглила иска си срещу Евгени и двамата са постигнали извънсъдебно споразумение.

Червенкова изказва благодарности към нейния адвокат и този на Минчев, които са успели да ги вразумят и да уредят правната страна на въпроса, без да има последици за лорда. Бизнес дамата изтъква като причина за решението си възможността да опознае душевността на Евгени, който той ѝ  предоставил. Тя е успяла да разбере, че той не е лош човек, а просто има по-остър език. Така Ваня е решила да изпълни обещанието, което даде в Брадъра, а именно да прекрати делото, пише hotnews.bg.

Ваня и Евгени - помирени!

Ваня и Евгени – помирени!

Става ясно, че Минчев се е покаял и е поискал прошка за словата по неин адрес. Ваня подчертава, че прошката е привилегия на силните, а тя, като силен човек, я е дала. Според нея не всеки я заслужава, но Евгени явно се е постарал доста, за да я получи. Сега двамата не ги свързва съдебно дело, а истинско приятелство, преминало през изпитанието на прошката. А и Минчев вече няма за какво да се заяжда, защото тя отслабна драстично. След разкритието за помирението, Ваня Червенкова хвърли нова бомба, заявявайки, че трябва да очакваме „тежки изненади“…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар